När allt bli bra tillslut

Hade grillfest igår och det var riktigt gott eftersom jag var väldigt hungrig. Hunger är bästa kryddan sägs det.

När alla hade ätit klart körde vi lite grävmaskin. Vi tävlade om vem som kunde gräva bäst och jag var helt överlägsen med min maskin. Sven-Bertil och Olle kunde inte förstår hur jag lyckades så väl. Det är knappt jag själv begriper hur jag bär mig åt – vad jag än gör med min grävare blir det perfekt!

Senare var det dags att röja undan alla matrester och annat som blivit över efter middagen. Det blev väldigt mycket över, mer än vi någonsin kunnat ana! Sven-Bertil, Olle och jag funderade på vad vi skulle göra av allt. Vi hade alla druckit alldeles för mycket öl för att kunna köra bil till återvinningsstationen, så hur skulle vi lösa detta? Plötsligt kom Olle på den briljanta idén att vi kan använda min Hitachi och gräva ner allt under jord. Jag grävde medan Olle och Sven-Bertil öste ner resterna i dom välgrävda hålen. Båda herrarna gav mig beröm för de skarpa kanter jag lyckats få till med min fina djupskopa.

När allt var undanröjt insåg vi att vi glömt att tänka på en viktig detalj! Vad skulle vi göra med all matjord som tillkommit när jag grävt upp hålen? Sven-Bertil gav upp och slängde in handduken, men Jag och Olle tänkte så det knakade. Vi tänkte hela natten. Det började bli kallt, men vi gav oss inte! Tillslut kom jag på den briljanta idén att jag kan använda massorna för att plana ut alla ojämnheter runt garaget. Äntligen skulle det bli plant och fint så jag slipper köra i massa gupp med min hjullastare. För att kunna göra detta behöver man en planeringsskopa. Jag tog fram telefonen och till min stora glädje hittade jag precis den skopa jag ville ha hos Redskapsbolaget. Ska man enkelt handla skopa till sin grävmaskin, traktor eller hjullastare kan jag verkligen rekommendera Redskapsbolaget.

Samarbetspartners

Vi är glada att kunna presentera att vi nu har inlett ett samarbete gällande bilservice av våra företagsbilar, släpvagnar och skogsmaskiner med AD Bildelar. Ett företag vi har högsta förtroende för och som hjälpt oss med service av bilar och maskiner de senaste åren.

VE Gruppen – Göteborg, Sverige | Mob: 0733-123-456 | Email: info@vegruppen

© 2022 vegruppen.se