Familjeresa med vår bebis

Jag var iväg med min kära fru och vår bebis på en liten bilresa från Stockholm till Skåne för att träffa mina föräldrar. Vi var lite sena men vi hade våran dotter med oss så vi ville inte stressa allt för mycket. Vi visste ändå att vi var tvungna att stanna till med jämna mellanrum för att kunna byta blöja på henne, samt att vi kanske fick köpa lite dricka och mellanmål på vägen.

Det var första gången som vi var iväg med henne och faktum var att det var hennes första bilresa så hon var nyfiken på allt runtomkring. När vi hade åkt ett tag så märkte jag att vi var tvungna att stanna till men vi visste inte vart vi skulle gå då vi inte var säkra på vart det kunde finns möjlighet att byta blöja på henne. Vid ett stort köpcenter intill motorvägen svängde vi av i hopp om att hitta något lämpligt ställe. Och mycket riktigt, när jag kom in till toaletten med min dotter så fanns det som tur var ett rejält och stabilt skötbord som var upphängt på väggen.

När jag hade bytt blöjan på min dotter så kollade jag in den en gång till för att se om jag kunde söka på den sen när jag kom fram, en sådan ville ju jag ha, jag hade en hemma som jag hade ärvt av min mamma men den hade gjort sitt.

När vi kom fram senare så packade vi upp alla saker, jag matade min dotter och lade henne sedan i mina föräldrars spjälsäng som de hade införskaffat för dess tillfällen. När allt var uppackat och klart så satte jag mig ner och kollade upp det på nätet. Och jag lyckades faktiskt hitta det via www.skotbord.com. Min fru kollade hur den såg ut och tyckte också att den skulle göra sig fin där hemma på väggen i duschrummet så nu är det beställt och på väg hem, lagom till vi är hemma igen.

Samarbetspartners

Vi är glada att kunna presentera att vi nu har inlett ett samarbete gällande bilservice av våra företagsbilar, släpvagnar och skogsmaskiner med AD Bildelar. Ett företag vi har högsta förtroende för och som hjälpt oss med service av bilar och maskiner de senaste åren.

VE Gruppen – Göteborg, Sverige | Mob: 0733-123-456 | Email: info@vegruppen

© 2022 vegruppen.se